Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ενημέρωση απο την Π.Υ. Λευκάδας για τη σημερινή πυρκαγιάΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 26-07-2013 περί ώρα 11:20΄  εξερράγη πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο στη θέση «Τσεχλιμπού» της Δ.Κ. Λευκάδας του Δήμου Λευκάδας πλησίον της επαρχιακής οδού Λευκάδας – Νυδρίου εντός της
πόλεως. Η πυρκαγιά λόγω του ακαθάριστου οικοπεδικού χώρου εξαπλώθηκε γρήγορα και τελικά έκαψε τρία (3) στρέμματα ξηρά χόρτα και δύο (2) ελαιόδεντρα .

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας  έφτασε στον τόπο του συμβάντος  και ανέλαβε αμέσως το έργο της  κατάσβεσης με πέντε (5) οχήματα και δέκα (10) Πυροσβέστες με επικεφαλή τον Διοικητή της Π.Υ. Λευκάδας . Το έργο της Π.Υ. Λευκάδας συνέδραμε και ένα (1) βυτιοφόρο όχημα του Δήμου Λευκάδας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό  έλεγχο στις 12:25΄.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς  διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.- 

 Εκ του γραφείου τύπου 
 της Π.Υ. Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger