Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στη Πρέβεζα η τελετή λήξης του Ιστοπλοικού ΡΑΛΛΥ ΙΟΝΙΟΥ


Στη Πρέβεζα τις 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του Ιστοπλοικού ΡΑΛΛΥ ΙΟΝΙΟΥ.
Είναι μια εκδήλωση η οποία θα διαφημίσει την πόλη μας σε όλο τον κόσμο. Αυτή βέβαια η σημαντικότατη εκδήλωση δεν θα γινόταν ποτέ ,αν δεν υπήρχαν οι σχέσεις του φορέα διαχείρισης της Μαρίνας Πρέβεζας Α.Ε. , ο οποίος χάριν των γνωριμιών του με τον Πρόεδρο και τον γραμματέα του Ιστοπλοικού Πατρών εξασφάλισε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση για την Πρέβεζα.Με ενδιαφέρον αναμένεται με ποιο τρόπο Δήμος και Περιφέρεια θα συμβάλλουν σε αυτή την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα ο αγώνας έχει αφετηρία την Πάτρα με ενδιάμεσους σταθμούς και θα καταλήξει στη Πρέβεζα,όπου θα γίνουν οι απονομές και θα φτάσουν 80 σκάφη περίπου,τα οποία θα φιλοξενηθούν στη νέα μαρίνα ,όπου θα πραγματοποιηθούν οι απονομές, παρέχοντας τους τις απαραίτητες υπηρεσίες.Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger