Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ "ΤΑΞΙΔΙ 2013" - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι.Ν.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 22 Μαΐου  2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                       

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αυξημένο το ενδιαφέρον του κοινού για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ στην Τουριστική Έκθεση Κύπρου "Ταξίδι" 2013

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου “Ταξίδι” 2013, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από τις 16-19 Μαΐου 2013. Εκατοντάδες επισκεπτών από την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τους ιστορικούς χώρους, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, αλλά και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στα νησιά μας  καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης “Ταξίδι 2013” τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης, ενώ παρέστησαν Υπουργοί, Πρέσβεις, Βουλευτές, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τουριστικών Οργανισμών, Διευθυντές Αεροπορικών Εταιριών και πληθώρα προσκεκλημένων.
Την έκθεση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου.
Από την Ε.Τ.Ι.Ν, παρέστει, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δουβίτσας Αντώνης, ενώ από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η κ. Λάντου Αλεξάνδρα και  η κ. Γεωργάτου Ελένη.
Την ευθύνη του περιπτέρου είχε η Ε.Τ.Ι.Ν.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger