Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Απάντηση ΝΟΔΕ Λευκάδας σε σχόλια τοπικης εφημερίδας…





Απάντηση σε σχόλια της φυλλάδας «ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ» με την υπογραφή συντάκτη ΒΙΚΤΩΡ.

Θα ήθελα να απαντήσω στην προαναφερόμενη φυλλάδα, που το μόνο που προσπαθεί να κάνει σε μόνιμη βάση, είναι να ασχολείται και να σπιλώνει ανθρώπους και υπολείψεις ξεχνώντας, βέβαια ότι δεν έχει καμία σχέση και επαφή με τον Λευκαδίτικο Λαό και την ιστορία του.
 1.- Λοιπόν Κα ή Κε ΒΙΚΤΩΡ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι από την Πάτρα.
2.-  Το τι ακριβώς ελέγχτηκε στη ΝΟΔΕ Λευκάδας, είναι αποκλειστικά δικό μας θέμα και ουδόλως σας αφορά.
3.- Το κοινωνικό έργο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν είστε σε θέση να το λογοκρίνετε γιατί δεν έχετε ενδιαφερθεί μέχρι τώρα να το γνωρίσετε και δεν μπορείτε εκ τούτου να το κρίνετε.
4.- Όταν σας ζητηθεί να συνδράμετε οικονομικά το κόμμα μας, έχετε την απόλυτη ευχέρεια να το αρνηθείτε. Σας διαβεβαιώνω, επίσης ότι τα οικονομικά του κόμματος είναι  διαχειρίσιμα  και δεν χρωστάμε ούτε  ένα Ευρώ στη κοινωνία της Λευκάδας.
Και το τελευταίο……
Σας πληροφορώ ότι έχουν βγει καινούργια μηχανήματα ανάληψης χρημάτων Τραπεζών, τα γνωστά ΑΤΜ και  σκέφτομαι, μήπως τυχόν, γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να σταλεί για την σχετική μετεκπαίδευση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ο.Δ.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger