Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κίνηση ανθρωπιάς από ομογενείς της Αμερικής..


Ως μάννα εξ ουρανού περιμένουν τα νοσοκομεία της Κρήτης τη βοήθεια από την... Αμερική. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στο νησί τα κοντέινερ που περιλαμβάνουν τόνους υγειονομικού υλικού για την ενίσχυση της λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νησιού. 


Πρόκειται για μία συνεργασία της Παγκρήτιας Ένωσης Αμερικής, η οποία σε συνενόηση με τις τοπικές υγειονομικές αρχές αποστέλει σημαντική βοήθεια με αναλώσιμα υλικά, όπως σύριγγες, βαμβάκι, μέχρι και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στα επείγοντα περιστατικά (στην υγειονομική βοήθεια περιλαμβάνονται 2,5 χιλιάδες κωδικοί) η αξία των οποίων αγγίζει τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Η συγκεκριμένη βοήθεια είναι πολύ σημαντική για τη λειτουργία των νοσοκομείων επισημαίνει στο prismanews.gr ο υποδιοικητής της υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης, Γιώργος Φραγκιαδάκης. Εμείς μπορεί να συνεχίζουμε τις παραγγελίες σε αναλώσιμα, ωστόσο η ενίσχυση από τους ομογενείς θα βοηθήσει τα νοσοκομεία να εξοικονομήσουν χρήματα αλλά και να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Τα κοντέινερ αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες και αφού φτάσουν στην Κρήτη, η ΔΥΠΕ θα αποφασίσει για την καλύτερη διανομή τους με βάση τις ανάγκες των νοσοκομείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία ανήκει στους ίδιους τους ομογενείς οι οποίοι αναζήτησαν τρόπους βοήθειας της τοπικής κοινωνίας και συμφώνησαν στην ενίσχυση των υγειονομικών υπηρεσιών. Μέλη της ένωσης των Κρητικών ομογενών της αμερικής ήρθαν σε επαφή με τοπικούς φορείς και εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
.zougla.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger