Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιμελητήριο: Σχετικά με την παράταση αποπληρωμής δόσεων των δανείων του ΕΤΕΑΝ...


Μετά από αιτημα του Προέδρου του Επιμελητητρίου Λευκάδας και των διοικήσεων αρκετών Επιμελητηρίων της χώρας προς τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, συντάχθηκε απο τον τελευταίο και στάλθηκε στον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκη, η συννημένη επιστολή σχετικά με την παράταση αποπληρωμής δόσεων των δανείων του ΕΤΕΑΝ:

Με νεώτερη ανακοίνωση εντός των ημερών θα ενημερωθείτε για την πορεία του αιτήματος
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger