Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα




Η «Αναγέννηση» Περιβολίου τίμησε το Χρήστο Σκούρτη – Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας
Το Δ.Σ του Συλλόγου Α.Σ «Αναγέννηση» Περιβολίου τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Χρήστο Σκούρτη, για τις προσπάθειες που έχει κάνει και για τη συμπαράσταση που έδειξε προς τον Σύλλογο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ , Γιώργος Κουλούρης, επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος τον ευχαρίστησε τονίζοντας ότι: «Σαυτές τις δύσκολες περιόδους που περνά η χώρα μας, είναι πολύ σημαντικό ότι βρίσκονται άνθρωποι που διαθέτουν ανιδιοτελώς ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο για τη νεολαία του τόπου τους και για την αθλητική τους διαπαιδαγώγηση».
Συζήτηση για αθλητικά θέματα
Η βράβευση έγινε στην έδρα του Α.Σ «Αναγέννηση» Περιβολίου, σε συνέχεια της βράβευσης που ο κ. Σκούρτης είχε κάνει, πριν λίγες μέρες, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική.
Ο κ. Σκούρτης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Περιβόλι, είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει σκέψεις και απόψεις για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τους ανθρώπους του Συλλόγου.
Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου και είχε μακρά συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ της «Αναγέννησης» Περιβολίου, ενώ ενημερώθηκε για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και τόνισε ότι στο μέτρο των δυνάμεών του και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, όπως ορίζονται από τον «Καλλικράτη», θα προσπαθήσει να συνεισφέρει στην προσπάθεια επίλυσής τους.
Τέλος, ο κ. Σκούρτης τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, που ξεπερνούν τα όρια του αθλητισμού και συνεισφέρουν στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της τοπικής κοινωνίας αλλά, κυρίως, παίζουν σημαντικό ρόλο στην αθλητική και στη γενικότερη κοινωνικοποίηση των νέων αθλητών και της νεολαίας του τόπου.
ΦΩΤΟ – ΛΕΖΑΝΤΕΣ
1. Από αριστερά: Γιώργος Κουλούρης, Χρήστος Σκούρτης, Βασίλης Χειμαριώτης.
2. Ο Χρήστος Σκούρτης (κέντρο) συζητά με τους παράγοντες της ομάδας. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger