Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας «δίπλα» στο «Champion All Star Day»

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Γιάννης Λιβιτσάνος είναι από τους «αφανείς ήρωες» του εφετινού «Champion All Star Day» που θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και με τις προσπάθειες που καταβάλλει αποδεικνύει πως η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον αθλητικό τουρισμό. Με τη συμμετοχή και φιλοξενία των αθλητριών η Ένωση κάνει τα αδύνατα δυνατά για την προβολή του νησιού σε όλη την Ελλάδα.


«Προσπαθούμε σε όλα τα επίπεδα να ανταποκριθούμε στην προσδοκία όχι μόνο των μελών μας, αλλά και ολόκληρου του νησιού. Θέλουμε να δείξουμε (και εν μέσω κρίσης), ότι μπορούμε να έχουμε φιλική διάθεση, να φιλοξενούμε σπουδαία γεγονότα και να κάνουμε γνωστή τη Λευκάδα σε όλους».

- Τι προσδοκά η Ένωση Ξενοδόχων από το αθλητικό αυτό γεγονός που συγκαταλέγεται σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που διεξήχθη ποτέ στη Βορειοδυτική Ελλάδα και Ιονίου;

«Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας προσδοκά διαφήμιση του νησιού σε όλο τον κόσμο, θέτει τα θεμέλια για την μελλοντική διεξαγωγή και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων, προσέλευση κοινού, και προβολή του αθλητικού προϊόντος του νησιού μας που είναι πλούσιο και εντυπωσιακό για ένα τόσο μικρό τόπο. 

Πιστεύω ότι με το κατάλληλο follow up και ενίσχυση των αθλητικών υποδομών μπορεί να εξελιχτεί αυτή η εκδήλωση ως η απαρχή καθιερώσεως της Λευκάδας σαν κορυφαίο προορισμό εναλλακτικών μορφών τουρισμού και αθλητισμού».

- Πόσο σημαντικό είναι για την Λευκάδα να φιλοξενεί τέτοιες διοργανώσεις όπως το «Champion All Star Day»;

«Εμείς είμαστε ένας μικρός Δήμος, αλλά επενδύουμε στον αθλητισμό και σε επίπεδο υποδομών και σε ανθρώπινο δυναμικό. Το «Champion All Star Day» είναι η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση που έχει συμβεί ποτέ στην πόλη μας και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο. Θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας έτσι ώστε αυτή η διοργάνωση να έχει συνέχεια και να γίνουν ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις στην Λευκάδα.

- Στο νησί της Λευκάδας θα βρεθούν οι καλύτερες Ελληνίδες και Ξένες αθλήτριες της Α1 γυναικών. Ήδη δηλώνουν ενθουσιασμένες για τον ερχομό τους στη Λευκάδα. Από την μεριά σας δεσμεύεστε για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία;

«Οι αθλητές της πόλης, τα σωματεία της περιοχής, οι μαθητές αλλά και η τοπική κοινωνία θα αγκαλιάσουν αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και θα γεμίσουν το γήπεδο για να απολαύσουν όλα τα μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Όσο για την Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας έχει δικαίως χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος πρέσβης και ξεναγός της Λευκάδας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη φιλοξενία στις αθλήτριες της διοργάνωσης».

- Υπάρχει το ενδεχόμενο η Λευκάδα να διεκδικήσει και κάποια ακόμη μεγάλη διοργάνωση στο μέλλον;

«Οπωσδήποτε. Η Λευκάδα δεν έχει μόνο εύκολη πρόσβαση και καλές παραλίες. Έχει και την διάθεση να δείξει σε όλους ότι δεν υστερεί σε τίποτα από δυνατότητες να διεκπεραιώνει σπουδαίες διοργανώσεις. 

Εξάλλου, στον αθλητισμό πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες (Τηλυκράτης Γ΄ Εθνική, Δόξα Λευκάδας και Νίκη Λευκάδας στην Α2), και φιλάθλους να συμμετέχουν. Ευχόμαστε από καρδίας η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει σταθμός και αφετηρία μαζί για την διοργάνωση και προσέλκυση κάθε χρόνο τέτοιου είδους εκδηλώσεων». 

- Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους φιλάθλους της Λευκάδας αλλά και όλης της Δυτικής Ελλάδας ενόψει του «Champion All Star Day» Βόλεϊ γυναικών στις 19 Φλεβάρη στη Λευκάδα; 

«Τους προσκαλούμε όλους με έμφαση τους εκλεκτούς μας γείτονες της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και των υπολοίπων Ιονίων Νήσων, περιμένοντας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, να αγκαλιάσουν την διοργάνωση και να προσφέρουν την χαρά στις αθλήτριες να παίξουν σε γεμάτες εξέδρες».
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger