Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ομόφωνη Καταδίκη από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ι.Ν. της Δράσης Κουκουλοφόρων Κατά την Διάρκεια των Πρόσφατων Απεργιακών Κινητοποιήσεων

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα
Ομόφωνη καταδίκη από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ι.Ν. της δράσης κουκουλοφόρων κατά τη διάρκεια των πρόσφατων απεργιακών κινητοποιήσεων

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση που έγινε στην Κέρκυρα και στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα, αποδέχτηκε να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», για καταδίκη των γεγονότων που έλαβαν χώρα στη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέθεσε σχετικό ψήφισμα το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Το ψήφισμα
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση παρακρατικών κουκουλοφόρων ενάντια στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα στην απεργία της 20ής Οκτώβρη του 2011.
Οι κουκουλοφόροι, προβοκάτορες, ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ελπίζοντας με ύπουλη, τρομοκρατική προβοκατόρικη δράση, να διαλύσουν τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση κάτι που βεβαίως δεν πέτυχαν. Απώτερος στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν το Εργατικό – Λαϊκό Κίνημα.
Κανένας κατασταλτικός μηχανισμός, καμία κυβερνητική απειλή δεν πρέπει να ανακόψει το μεγάλο Εργατικό – Λαϊκό Κίνημα που πλημμύρισε όλες τις πόλεις στη 48ωρη απεργία. Ο λαός έχει τη δύναμη να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα και κάθε είδους μηχανισμούς καταστολής.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Π.Ι.Ν εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκαιο της εργατικής τάξης και του λαού.
Εκφράζει την αλληλεγγύη του στους τραυματίες, σε όλους όσοι υπερασπίστηκαν την εργατική λαϊκή διαδήλωση από τις προβοκατόρικες ομάδες».
Φώτο:
1. Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων
2. Από αριστερά: Ο Θόδωρος Γουλής, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και ο Δημήτρης Μαντζουράτος, Περιφερειακός Σύμβουλος της ίδιας παράταξης.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger