Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων για τους Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού 2/Στίχος

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

Κεντρική Σκηνή
«Οι Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού αποσκοπούν στην ανάδειξη νέων συνθετών, στιχουργών και τάσεων του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. Αυτό άλλωστε βρίσκεται στον πυρήνα όλων των δράσεων του Κύκλου: η αναγέννηση του χαμένου Κέντρου του ελληνικού τραγουδιού, η ανάδειξη των δυνάμεων της εξέλιξής τους και ο επαναπροσδιορισμός των όρων του. Μια εκδήλωση αφιερωμένη στις σημαντικότερες νέες δημιουργίες από τον πολυδιάστατο χώρο της εγχώριας τραγουδοποιίας.» - Δημήτρης Παπαδημητρίου
Οι Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού γίνονται για δεύτερη χρονιά επικεντρώνοντας αυτή τη φορά στη δημιουργία του στίχου. Οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν τρεις στιχουργικές δημιουργίες. Η προκριματική επιτροπή θα επιλέξει 10 υποψήφιους για την τελική φάση. Τα επόμενα στάδια είναι τα εξής: 1. Οι υποψήφιοι θα κληθούν να γράψουν στίχους για μια μελωδία από τρεις που θα δοθούν από την οργανωτική επιτροπή.
2. Πέντε συνθέτες θα προταθούν από τη διοργάνωση, οι οποίοι θα επιλέξουν να μελοποιήσουν μία από τις στιχουργικές δημιουργίες των υποψηφίων.
Στην τελική φάση των Αγώνων, τη βραδιά του τελικού, οι 10 υποψήφιοι θα διαγωνισθούν με δύο τραγούδια που θα προκύψουν από την παραπάνω διαδικασία.
Την προηγούμενη μέρα του τελικού, 14 Δεκεμβρίου, στο φουαγιέ του 5ου ορόφου της Στέγης θα γίνει μια συζήτηση με θέμα «Η επίδραση των Ελλήνων ποιητών στους Έλληνες στιχουργούς και αντιστρόφως».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ή να κατεβα΄σετε τον Κανονισμό των Αγώνων σε .pdf

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε την Αίτηση Συμμετοχής στους Αγώνες σε .pdf

Πληροφορίες για τους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγούδιου/2 ΣΤΙΧΟΣ
τηλ. 2130178286, 6976940411 Δε- Παρ: 11.00 – 17.00
Το τηλεφωνικό κέντρο θα είναι κλειστό 06-17/08/2012
Επιμέλεια ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ/2 ΣΤΙΧΟΣ: Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κώστας Φασουλάς, Ραλλού Βογιατζή, Τάσος Ρωσόπουλος


p[1].gif
1K Προβολή Σάρωση και λήψη
Regulations_Greek_Song_2[1].pdf
380K Προβολή ως HTML Σάρωση και λήψη
Form_Greek_Song_2[1].pdf
249K Προβολή ως HTML Σάρωση και λήψη 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger