Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πενήντα τρία άτομα για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς ζητεί η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Πενήντα τρία άτομα για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς ζητεί η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς,
ανακοινώνει την πρόσληψη -με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου- μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012 (μέχρι 42 ημερομίσθια ανά άτομο) και μέχρι πενήντα τρία άτομα στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες :
- Εργάτης αποθήκης : δυο (2) άτομα
- Παγιδοθέτες : μέχρι τρία (3) άτομα
- Ψεκαστές κ.λπ. : μέχρι σαράντα οχτώ (48) άτομα
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα δικαιολογητικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Διοικητήριο, 28 100 Αργοστόλι, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2671360576, 2671360577).
Ανάρτηση ολόκληρης της Ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, στο κατάστημα του Δήμου Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι, στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (www.pin.gov.gr). 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger