Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των συμπολιτών μας όσον αφορά τις δράσεις της Π.Ε Λευκάδος σας γνωρίζουμε ότι:
Συνεργεία μας προέβησαν τις τελευταίες μέρες σε αποκατάσταση των οδοστρωμάτων  σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ενώ μηχανήματά μας όλο αυτό το διάστημα καθαρίζουν το επαρχιακό δίκτυο. Παράλληλα σε συνεννόηση  με την πυροσβεστική υπηρεσία προβαίνουν σε καθαρισμούς δασικών δρόμων.

Επίσης έγινε αποκατάσταση μεγάλων κομματιών ασφαλτοτάπητα σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου. Ενώ μέσα στον Ιούλιο θα δημοπρατηθούν έργα αποκατάστασης σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο και εντός των ημερών θα εγκατασταθεί και ανάδοχος του έργου αποκατάστασης στα Πευκούλια μετά την μεγάλη κατάπτωση που σημειώθηκε τον Ιούνιο. Παρά τις χαλεπές πιστώσεις και την δυσκολία λόγω έλλειψης προσωπικού  η αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών του δικτύου η Π.Ε Λευκάδας είναι σε ετοιμότητα και παρακαλεί για την συνδρομή σας όσον αφορά τυχόν βλάβες του δικτύουShare this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger