Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Παρουσίαση του Επιχειρησιακού Σχεδίου: «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων»
Η παρουσίαση του Επιχειρησιακού Σχεδίου: «Καλάθι Αγροτικών Περιφέρειας Ιονίων Νήσων» θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (πρώην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου Κέρκυρας) στις 27 Ιουλίου και ώρα 10.00 π.μ.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ι.Ν. Ηλίας Μαλλιάς, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα παρουσίασης
10:00πμ - Προσέλευση - χαιρετισμοί
10:30πμ - Παρουσίαση από το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, Ηλία Μαλλιά
(τι είναι το καλάθι Αγροτικών Προϊόντων, άξονες του καλαθιού, στόχοι, συμπεράσματα).
10:45πμ - ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΙΔΙΟΤΥΠΑ προϊόντα ( Κούρκουλος Θεόδωρος κτηνίατρος - αναπληρωτής προϊστάμενος Δ/νσης Κτηνιατρικής).
11:00πμ - Σύνταξη του Επιχειρησιακού Σχεδίου «καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της ΠΙΝ»(ομάδα εργασίας).( Σταμάτης Γκίνης, ιχθυολόγος, αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας).
11:15πμ - Υφισταμένη κατάσταση στον τομέα της φυτικής παραγωγής, προτεινόμενα προϊόντα φυτικής προέλευσης-(ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΙΔΙΟΤΥΠΑ), κυριότερα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα που αφορούν τη φυτική παραγωγή και προτάσεις αντιμετώπισης
(Γεωργοπάλη Μαρία, γεωπόνος).
11:30πμ -Υφισταμένη κατάσταση στον τομέα της ζωικής παραγωγής, προτεινόμενα προϊόντα ζωικής προέλευσης (ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΙΔΙΟΤΥΠΑ)-μέτρα προώθησης, χρηματοδοτικό πλαίσιο-υποστηρικτικές δράσεις (Νίκος Κένταρχος, κτηνίατρος, Προϊστάμενος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας).
12:00 - Σχόλια –Ερωτήσεις
12:30 - Κλείσιμο της παρουσίας


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger