Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στη Λευκάδα –

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στη Λευκάδα – Παροχή συνδρομής και βύθιση Τ/Χ στην Ερέτρια – Πνιγμός στα Ν. Μουδανιά – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Εντοπισμός οστού στην Ηγουμενίτσα

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Λιμεναρχείου Λευκάδας και παρακολούθησης από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και την 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., εντοπίστηκε και συνελήφθη, στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του ακρωτηρίου «ΔΟΥΚΑΤΟ», από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του Υπολιμεναρχείου Ιθάκης και σκάφος του FRONTEX, 47χρονος αλλοδαπός, χειριστής φουσκωτού ταχυπλόου σκάφους, διότι μετέφερε σαράντα έξι (46) αλλοδαπούς, άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Από τη Λιμενική Αρχή Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία,  κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.
========================
Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ερέτριας, από ιδιώτη, ότι στη θαλάσσια περιοχή νήσου Αγίας Τριάδας, εντόπισε οπτικά ημιβυθισμένο σκάφος και επιβαίνοντες να καλούν σε βοήθεια.
Άμεσα, κινητοποιήθηκαν από την οικεία Λιμενική Αρχή τα ιδιωτικά σκάφη «Λ.Α.Τ. 487», «ΦΑΛΑΝΞ. Γ» Λ.Χ. 7046, «ΙΩΝΑΘΑΝ» Λ.Χ. 7175, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη του οποίου διαπίστωσαν τη βύθιση του Τ/Χ «ΙΩΑΝΝΑ» Λ.Ε. 1597 σε απόσταση 400 περίπου μέτρων από την ακτή.
Το ανωτέρω σκάφος διενεργούσε έλξη θαλασσίου καναπέ, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, οι οποίοι κατάφεραν να βγουν στην πλησιέστερη παραλία με τον θαλάσσιο καναπέ, ενώ ο χειριστής του ταχυπλόου κι ο συνεπιβάτης του βγήκαν στην ακτή κολυμπώντας.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ερέτριας.
========================
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΓΕΡΑΚΙΝΗ» Χαλκιδικής, 73χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Α.Π.Θ. για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
                                         ========================
Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα  πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
                                             ========================
Απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ενημερώθηκε από ιδιώτη για την ανεύρεση οστού, πιθανόν ανθρώπου, στη θάλασσα στην  περιοχή «ΑΚΡΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ» Θεσπρωτίας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και περισυνέλεξαν το οστό, το οποίο πρόκειται να σταλεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger