Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιμελητήριο Λευκάδας. Σύσταση επιτροπής διακανονισμού εμπορικών μισθώσεων

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι βάσει της υπ. αριθμ. 866 / 21-3-2012 απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων συστάθηκε η Επιτροπή Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων Λευκάδας, στην οποία μπορούν να καταφεύγουν όσοι επαγγελματίες αλλά και ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ύψος του ποσού της μίσθωσης επαγγελματικών χώρων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες προκειμένου να υποβάλλουν το αίτημά τους, το οποίο θα εξετάζεται από την προαναφερθείσα Επιτροπή, σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιείται στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
 Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger