Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει το πρώτο Open Coffee στη Λευκάδα.

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΤο Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, ΤΕΙ Ιονίων Νήσωνδιοργανώνει το πρώτο Open Coffee στη Λευκάδα.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που στόχο έχει να αναδείξει την επιχειρηματικότητα και να ωθήσει τους φοιτητές προς την καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα. Η εκδήλωση είναι έντονα διαφοροποιημένη από τις τυπικές ακαδημαϊκές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν διαλέξεις και επικεντρώνεται κυρίως στη συνάντηση μεταξύ φοιτητών, καθηγητών και επιτυχημένων επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και καλών πρακτικών.
Αμέσως μετά από μια στρογγυλή τράπεζα παρουσίασης επιτευγμάτων των τοπικών επιχειρηματιών θα ακολουθήσει εκτενή συζήτηση και προβληματισμός.
Το Open Coffee θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Απριλίου και ώρα 19:00 στο αίθριο του Εμπορικού Κέντρου CITY.
Πηγή: www.wtmnews.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger