Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνεδριάζει, τo Σάββατο 31/3/2012 και ώρα 18.00 μ.μ., στο κτίριο του Διοικητηρίου Π.Ε. Λευκάδας, προκειμένου να συζητηθούν το ακόλουθα θέματα η Επιτροπή Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων:

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
Συνεδριάζει, τo Σάββατο 31/3/2012 και ώρα 18.00 μ.μ., στο κτίριο του Διοικητηρίου Π.Ε. Λευκάδας, προκειμένου να συζητηθούν το ακόλουθα θέματα η Επιτροπή Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων:

Θέμα 1ο: Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην 5η Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού 2012 «Activetrip» της Πάτρας.
Εισηγητής: ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΠΙΝ, κ.  Χρήστος – Ηρακλής Σκούρτης.
Θέμα 2ο: Έγκριση ανάθεσης στην Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ) της υποστήριξης και οργάνωσης όσον αφορά τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση «Ταξίδι» της Λευκωσίας.
Εισηγητής: ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΠΙΝ, κ.  Χρήστος – Ηρακλής Σκούρτης.
Θέμα 3ο: Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη διοργάνωση του 17ου Συνεδρίου της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας και 8ου Συνεδρίου Νοσηλευτικής στην Κέρκυρα.
Εισηγητής: ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΠΙΝ, κ.  Χρήστος – Ηρακλής Σκούρτης.
Θέμα 4ο: Συνδιοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων
Εισηγητής: ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΠΙΝ, κ. Χρήστος – Ηρακλής Σκούρτης.
Επίσης, τα τακτικά μέλη της επιτροπής τα οποία δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στη συνεδρίαση της Π.Ε. παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα το αναπληρωματικό τους μέλος.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger