Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ζητά από το Υπουργείο Παιδείας την εισαγωγή νέων φοιτητών σε όλα ανεξαιρέτως τα Τμήματα του Ιδρύματος


Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ζητείται από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να αναθεωρήσει την περυσινή απόφαση περί μη εισαγωγής νέων φοιτητών στα Τμήματα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων (Αργοστόλι Κεφαλονιάς), Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ληξούρι Κεφαλονιάς) και Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Λευκάδα) του Ιδρύματος και να περιλάβει στο νέο μηχανογραφικό δελτίο όλα ανεξαιρέτως τα Τμήματα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα, η εισήγηση του Προέδρου της Δ.Ε. του Ιδρύματος καθηγητή κ. Ναπολέοντος Μαραβέγια, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή, αναφέρει ότι η μη εισαγωγή φοιτητών στα τρία αυτά Τμήματα αποτέλεσε έκτακτη διοικητική πράξη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βρισκόταν η Χώρα μας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-12 και ουδόλως ανταποκρίνεται στην αναγκαιότητα τεχνολογικής εκπαίδευσης των αποφοίτων Λυκείων στις εν λόγω ειδικότητες, οι οποίες είναι αναγκαίες για την οικονομική, κοινωνική και αναπτυξιακή πορεία της Χώρας. Και, με ιδιαίτερη αίσθηση ευθύνης για την  αναγκαιότητα λειτουργίας των τριών αυτών Τμημάτων και την προσφορά των πτυχιούχων τους στην εξισορρόπηση της αγοράς εργασίας στην ευρύτερη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, προτείνει όπως στο νέο ακαδημαϊκό έτος 2012-13 επιτραπεί η εισαγωγή νέων φοιτητών στα εν λόγω Τμήματα του Ιδρύματος.Ευελπιστούμε ότι το αίτημα αυτό θα γίνει δεκτό από τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger