Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Α.Ο. Φιλοθέης-Οδυσσέας Νυδρίου 3-1

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



Σημαντικό βήμα στη προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς τη παραμονή της στη κατηγορία έκανε σήμερα η Φιλοθέη, η οποία επικράτησε του Οδυσσέα Νυδρίου στην έδρα της με 3-1. Η αρτινή ομάδα πάντως βγήκε λαβωμένη από τον σημερινό αγώνα,
καθώς την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν ο Μπαλάφας και ο Κακάβας -είναι η τέταρτη και για τους δύο- κάτι που σημαίνει ότι θα χάσουν τον επόμενο αγώνα της ομάδας τους στην Κέρκυρα με την πρωτοπόρο Κασσιώπη. Στο σημερινό παιχνίδι η Φιλοθέη ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μπήκε νωρίς μπροστά με 2-0, εκμεταλλευόμενη και τον υπέρ της αέρα, όμως λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι παίκτες του Οδυσσέα μείωσαν σε 2-1, κάτι που έδειχνε ότι θα ξαναμπούν στο παιχνίδι. Όμως μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο και λίγα λεπτά αργότερα δέχτηκαν και τρίτο τέρμα, με αποτέλεσμα κάπου εκεί... να τελειώσει ουσιαστικά και ο αγώνας.

Η Φιλοθέη μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο, είχε από το πρώτο λεπτό την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Χούσος προσπάθησε να νικήσει τον Μπάμπη με σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο πορτιέρο του Οδυσσέα έδιωξε δύσκολα με γροθιές την μπάλα. Δύο λεπτά μετά ο Σ. Γαζής έκανε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Καραγκούνης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Στο 14΄ η Φιλοθέη που ήταν συνεχώς στην επίθεση (εκμεταλλευόμενη τον υπέρ της αέρα) έφτασε στο 1-0, ο Χούσος εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπαλάφας νίκησε στον αέρα τον Θ. Δήμα, ο Κτενάς δεν μπόρεσε να διώξει και από κοντά ο Θοδωρής Γιαννούλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Επτά λεπτά αργότερα (21΄) οΜπαλάφας μετά από σέντρα του Γεωργίου έστρωσε την μπάλα στον Γεωργάκη, ο οποίος ήταν σε θέση βολής, όμως ο Χ. Δήμας έβαλε την τελευταία στιγμή την κόντρα και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά (25΄) μετά όμως η Φιλοθέη έφτασε στο 2-0 με σκόρερ τον Μπιρμπίλη (4ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα), ο Χούσος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά και ο μέσος της Φιλοθέης με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μπάμπη. Από το 35΄ και μετά ο Οδυσσέας ανέβηκε και κατάφερε να φτάσει στο 2-1 λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Στο 35΄ η ομάδα του Νυδρίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-1, ο Ντέτσικας άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Γαζή, όμως το συρτό σουτ του τελευταίου όταν βρέθηκε απέναντι από τον Καραγκούνη, πέρασε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά μετά η κεφαλιά τον Μάκη Δήμα μετά από σέντρα του Ντέτσικα, είχε την ίδια κατάληξη. Μέσα σε ένα δίλεπτο (40΄-42΄) η Φιλοθέη έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Γεωργίου - Μπιρμπίλη και στο 44΄ έγινε το 2-1. Ο Καλογερής εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Θ. Γιαννούλης δεν κατάφερε να διώξει και ο Κτενάς με σουτ μείωσε σε 2-1, που ήταν και τον σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αφού πολύ νωρίς η Φιλοθέη πήρε και αριθμητικό προβάδισμά, αλλά αύξησε ξανά την διαφορά του σκορ στα δύο τέρματα. Με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού της επανάληψης ο Σκαμνέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου και λίγα λεπτά μετά (53΄) ο πρώτος σκόρερ της Φιλοθέης στο πρωτάθλημα, Κώστας Μπαλάφας, ουσιαστικά «καθάρισε» τον αγώνα για την ομάδα του. Ο Γεωργίου έφυγε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Μπαλάφα και αυτός μόνος του απέναντι στον Μπάμπη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 3-1. Από το 55΄ και μετά η Φιλοθέη έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπιρμπίλη και τον Μπαλάφα, ενώ στο 75΄ ο Θ. Γιαννούλης έφτασε κοντά στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Μπάμπη.
Την κίτρινη κάρτα για την Φιλοθέη αντίκρισαν οι Μπαλάφας, Κακάβας, Γιαννούλης Σ. και Γεωργάκης, ενώ για τον Οδυσσέα οι Βρακατσέλης, Φράγκος, Δήμας Θ. και Ντέτσικας.
Γήπεδο: Φιλοθέης
Διαιτητής: Μυριούνης Ν. (Ηπείρου), Βοηθοί: Ζαμπάλας - Θανασιάς (Ηπείρου)
Σκόρερ: Γιαννούλης Θ. (14΄), Μπιρμπίλης (25΄), Μπαλάφας (53΄) - Κτενάς (44΄)
Κόκκινες Κάρτες: Σκαμνέλος (46΄)
Συνθέσεις ομάδων
Α.Ο. Φιλοθέης (Νίκος Παλιάτσος): Καραγκούνης, Γιαννούλης Σ. (83΄ Καραθανάσης), Γιαννούλης Θ. (89΄ Ζιώγας), Κακάβας, Δάρδας, Μπιρμπίλης, Χούσος, Ευταξίας, Γεωργάκης (69΄ Κολιός), Μπαλάφας, Γεωργίου.
Οδυσσέας Νυδρίου (Νίκος Βέκιος): Μπάμπης, Σκαμνέλος, Βρακατσέλης, Δήμας Χ., Κτενάς (78΄ Βακουφτσής), Φράγκος, Ματούλας (82΄ Γαζής Ν.), Δήμας Θ., Γαζής Σ., Ντέτσικας, Καλογερής (71΄ Ψαρρόπουλος).

phghhttp://www.sportsarta.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger