Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Χωρίς Προβλήματα η Δόξα Αντιμετωπίζει Σήμερα τον Αμύντα Δάφνης/Υμηττού στην Δάφνη

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας στην ιστορία της στην Α2,δίνει η Δόξα στο κλειστό γυμναστήριο της Δάφνης (Μιχ.Μουρούτσος),με αντίπαλο τον Αμύντα Δάφνης/Υμηττού πλέον, μιας και η φετινή ομάδα προέρχεται από την συγχώνευση του Αμύντα της Γούβας και του ΑΟ Δάφνης.
Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με νίκες την φετινή χρονιά, η Δόξα στην Λευκάδα επί του Ερμή Λαγκάδα (84-72),ο δε Αμύντας με νίκη στο Λαύριο (72-60).Η Αθηναϊκή ομάδα, από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, αν και είναι η τρίτη της χρονιά (σαν Αμύντας) σε αυτή, έχει στις τάξεις της αρκετούς παίχτες με θητεία στην κατηγορία όπως οι Βαρδιανός, Βαρδαβάς, Σουρλής, Ζούπας, Παγώνης, Τζουγκαράκης, αλλά και τον Λόλα που έχει παίξει στην Α1.
Από την άλλη η Δόξα, θα παρουσιαστεί πλήρης, καθώς και ο Εκινέ και ο Λύμπαρης, ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους .Στα μεταξύ τους παιχνίδια μέχρι τώρα στο Εθνικό Πρωτάθλημα, η ομάδα του Αμύντα υπερτερεί με 1-3 νίκες. Αν κι αυτό δεν αποτελεί αρνητική παράδοση, όπως φαντάζονται κάποιοι, σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι με φαβορί την αθηναϊκή ομάδα αλλά και την Δόξα, αποφασισμένη να διεκδικήσει ότι
καλύτερο της αναλογεί.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν ο διεθνής Ηλ. Κορομηλάς από την Αθήνα και οι Κρητικοί Επιτροπάκης και Χαλαμπάλακης.

Ευχόμαστε στην Ομάδα μας Καλή Επιτυχία.

Φώτο Ρεπορτάζ Ρεπόρτερς Nionios και Μανάρας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger