Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Υπάρχει Κανείς που Θέλει να Αναλάβει τον Τηλυκράτη η Τώρα ή Ποτέ-Βαρεθήκαμε τις Επαναλαμβανόμενες Γενικές Συνελεύσεις

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ούτε χθες εκλέχθηκε στη πολύωρη Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη διοίκηση για τον Eρασιτέχνη. Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Γ.Σ. Πολίτης Σπ. και ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος κ. Φίλιππας Δημ. του παρέδωσε το υλικό του σωματείου (σφραγίδες, βιβλία αλληλογραφίας, πρωτόκολλα), και μαζί μια κατάσταση φωτοτυπημένη με τα χρέη της ομάδας, συνολικά 51.560 ευρώ με χρέη προς την ΕΠΟ και προς τρίτους.
Ο κ. Βαγενάς πρόσθεσε ότι σε αυτά πρέπει να προστεθεί το ΙΚΑ του Σεπτεμβρίου που είναι 6.720 ευρώ. Ο κ. Καρτάνος Χρήστος (πρώην μέλος Δ.Σ. ερασιτέχνη), αμφισβήτησε τον αριθμό αυτό και είπε ότι το χρέος ανέρχεται στα 35.000 ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν.
Από πολλά μέλη της συνέλευσης επισημάνθηκε το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος δεν παρέδωσε λίστα με τα έσοδα (διαφημίσεις, κάρτες διαρκείας, εισφορές μελών ).
Οι κ.κ. Ροντογιάννης Σπ. Και Ανυφαντής Β. αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό και είπαν ότι δεν είναι σε θέση να σηκώσουν το βάρος των χρεών αυτών.
Επειδή η κατάσταση έφτασε στο αδιέξοδο, ο πρόεδρος της Συνέλευσης διέκοψε την διαδικασία για περίπου 45 λεπτά. Στη διάρκεια της διακοπής οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι συσκέφτηκαν και αργότερα η συνέλευση συνεχίστηκε.
Ο κ. Ανυφαντής παρουσίασε το σχέδιο που υπήρχε για την ομάδα και είναι το εξής:
Άμεσα καταβάλουν στους παίκτες 40.000 ευρώ από την τσέπη τους και μετά τις 31/12 οι παίκτες θα πληρώνονται μόνο αν τα έσοδα της ομάδας υπερκαλύπτουν τα έξοδα και περισσεύουν χρήματα, γιατί δεν θέλουν να αφήσουν την ομάδα χρεωμένη.
Το πρόβλημα που ανέκυψε όμως είναι ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας αυτής, αφού κανένας από τους ενδιαφερόμενους δεν θέλει λόγω του ότι το ΙΚΑ χρεώνεται προσωπικά στον πρόεδρο του ΤΑΠ.
Η λύση του προβλήματος βρέθηκε προς στιγμήν στο πρόσωπο του κ. Π. Μυροφορίδη, ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα, είπε ότι συμφώνησαν οι παίκτες με την οικονομική πρόταση Ανυφαντή και ότι αυτός προτίθεται να αναλάβει τη θέση του προέδρου για να βγει η ομάδα από το τέλμα. Σε ερώτηση αν εγγυάται για μετά την πρώτη Ιανουαρίου, είπε ότι οι παίκτες όπως πιστεύει θα συμφωνήσουν με τα μισά λεφτά μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
Ακολούθως ο κ. Βλάχος Ν. αυτοπροτάθηκε για πρόεδρος του ΤΑΠ, γιατί όπως είπε είναι ντροπή ο Τηλυκράτης να έχει «ξένο» πρόεδρο.
Αργότερα η συνέλευση έφτασε πάλι σε αδιέξοδο, γιατί το μεγάλο αγκάθι, όπως ανέφερε ο κ. Στάθης Κατωπόδης (Φούρναρης), είναι οι συναλλαγματικές ύψους 28.000 ευρώ που έχει στα χέρια του ο κ. Παρούσης από τον προηγούμενο πρόεδρο (για διαμονή παικτών και προπονητή) και τα οποία θα βαρύνουν το Σωματείο.
Από τον πρόεδρο της γενικής Συνέλευσης δόθηκε μία ακόμα αναβολή για σήμερα Πέμπτη με μοναδικό θέμα την εκλογή ή όχι του Δ.Σ. του ερασιτέχνη και κατόπιν του ΤΑΠ.
Οι ενδιαφερόμενοι ζήτησαν μια τελευταία ευκαιρία για να μπορέσουν και τα άλλα μέλη της κίνησης τους να παραστούν και να πουν τη γνώμη τους, αφού από τα 15 μόνο τα 5 ήταν παρόντα.
Οπότε λοιπόν σήμερα Πέμπτη 13 Οκτώβρη, ή εκλέγεται Δ.Σ. ή ο Τηλυκράτης στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας του κινδυνεύει να εκτεθεί πανελληνίως.

Συμπερασματικά θέλουν οι προαναφερόμενοι πραγματικά να αναλάβουν την ομάδα,αν ναι τότε σήμερα το βράδυ πρέπει να έχουν έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τον Ερασιτέχνη και να έχουν έτοιμα και τα άτομα που θα στελεχώσουν το ΤΑΠ.
Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αναλάβει Πρόεδρος ο κ. Π. Μυροφορίδης αρκεί να τον στελεχώσουν ουσιαστικά τα άλλα άτομα του Συμβουλίου και τότε αναλόγως και της πορείας της ομάδας, όλη η Λευκάδα θα είναι μαζί του.
Επίσης ο κ. Πρόεδρος της Γ.Σ. πρέπει σήμερα να διευθύνει την συζήτηση μόνο στην εκλογή του Δ.Σ. και όχι σε όλα τα διαδραματιζόμενα μέχρι σήμερα στο σωματείο όπως έγινε εχθές όπου ο ένας επαναλάμβανε τον άλλο κουράζοντας τους παρευρισκόμενους μαζί με την μη τήρηση των ισορροπιών από το Προεδρείο όπου άλλοι για να μιλήσουν έπρεπε να μπουν σε λίστα και άλλοι μιλούσαν όποτε ήθελαν.
Τέλος να αναφέρω ότι αν υπάρχει άλλη πρόταση Διοίκησης είναι ευπρόσδεκτοι.


Φίλαθλοι Βοηθήστε την Ομάδα μας να Βγει από την Δύσκολη Κατάσταση στην Οποία Βρίσκετε.

Φώτο Ρεπορτάζ Ρεπόρτερς Nionios και Μανάρας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger