Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Το Διαπεριφερειακό Σεμινάριο του ROTARY στη Λευκάδα

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Με επιτυχία και συμμετοχή απ όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λευκάδας το Διαπεριφερειακό Σεμινάριο των δύο Περιφερειών της Ελλάδας του Διεθνούς ROTARY, με οικοδεσπότη τον Ροταριανό Όμιλο Λευκάδα

Οι δύο Περιφέρειες ( 2470 και 2484) συναντήθηκαν στην Διαπεριφερειακή Συνάντηση με θέμα «Διατήρηση – Αύξηση Μελών & Επέκτασης», που πραγματοποιήθηκε στις 9 – 11 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο « Ionion Star»
Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 100 συμπεριλαμβανομένων Διοικητών, αξιωματούχων και μελών από όλα τα μέρη της Ελλάδος.
Οι ομιλητές είχαν ως άξονα το φετινό σύνθημα του Rotary « Γνώρισε τον εαυτό σου, αγκάλιασε τον άνθρωπο».
Τους Ροταριανούς, αξιωματούχους και μέλη, καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λευκάδα, κ. Κώστας Κατωπόδης, ο οποίος στην εναρκτήρια ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους σκοπούς και το έργο του Ροταριανού Ομίλου Λευκάδα. Επεσήμανε ότι ο Ροταριανός Όμιλος Λευκάδα είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους και κυρίως σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και βοήθεια και προς τις οποίες παρέχεται κάθε είδους στήριξη.
Στην διοργάνωση του σεμιναρίου χορηγοί ήταν ο Δήμος Λευκάδας και ο Δήμος Μεγανησίου , οι οποίοι διέθεσαν στον όμιλο έντυπο διαφημιστικό υλικό της Λευκάδας , ο Αλέξης Λογοθέτης που διέθεσε κρασιά «ΒΕΡΤΖΑΜΟ» και ο Ανδρέας Σταύρακας που διέθεσε παραδοσιακά γλυκά , τα οποία προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες. Ο Ροταριανός ΄Ομιλος Λευκάδας εκφράζει προς τους χορηγούς τις θερμές του ευχαριστίες για την πολύτιμη προσφορά τους.
Παράλληλα με τις εργασίες του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της Λευκάδας και των νησιών της. Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκάδα υποστηρίζοντας τον συνεδριακό τουρισμό πρόκειται και στο μέλλον να διοργανώσει παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger