Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Οι Επιτυχίες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Με επιτυχίες άρχισε και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας! Στις 24/9 πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο ημερίδα στίβου του ΣΕΓΑΣ με την επωνυμία «Αγρίνεια».
Ο Γυμναστικός Σύλλογος συμμετείχε με 12 αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν σε όσα αγωνίσματα έλαβαν μέρος. Συγκεκριμένα: ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΗΣ / ΤΡΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΘΕΣΗ μήκος Παγκορασίδες Β Ζακυνθινού Θάλεια 4,25 μ 1η μήκος Παγκορασίδες Β Λογοθέτη Πηνελόπη 3,84 μ 3η μήκος Μίνι Φίλιππα Νεφέλη 4,03 μ 1η ύψος Παγκορασίδες Β Βερυκίου Όλγα 1,30 μ 1η ύψος Παμπαίδες Β Ζαβερδινός Γιώργος 1,30 μ 1ος Μπαλάκι Παγκορασίδες Β Γεωργάκη Πολυξένη 30,20 μ 1η Μήκος Παμπαίδες Β Κατωπόδης Νίκος 3,80 μ 3ος Μήκος Μίνι Χαλικιάς Δημήτρης 3,20 μ 1ος 60μ Παγκορασίδες Β Πλαγιώτη Αλεξάνδρα 8,90 δευτ. 3η 60μ Παμπαίδες Β Παρασκευάς Ηλίας 9,00 δευτ 5ος 1000μ Μίνι Γεωργοπούλου Νεφέλη 4.20.00 1η 1000μ Μίνι Γεωργόπουλος Γιώργος 4.35.00 3ος Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στα παιδιά που αγωνίστηκαν στο άλμα εις ύψος, καθώς ελλείψει στρώματος ύψους στο Δημοτικό μας Στάδιο, αναγκάζονται να προπονούνται με ... λάστιχο, και ενίοτε με επισκέψεις στο Στάδιο της Πρέβεζας. Επισημαίνουμε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για παιδιά από 6 -16 ετών, που θέλουν να ασχοληθούν με το στίβο, καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας από 15.30 – 17.30. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες και στη νέα χρονιά!
Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger