Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Κέρκυρας Χρήστος Σκούρτης και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΠΙΝ συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση, με τον οποίο είχε πολύωρη συνεργασία.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΙΝ και το Επιμελητήριο Λευκάδας και συγκεκριμένα εξετάστηκε η προοπτική και η δυνατότητα για την προώθηση και την εξαγωγή Λευκαδίτικων προϊόντων στην Αυστραλία.
Ο κ. Σκιαδαρέσης ήδη είχε μία πρώτη συνεργασία με τον κ. Γιώργο Ηλιόπουλο, Εμπορικό Διευθυντή του Ελληνοαυστραλιανού Επιμελητηρίου κατά την επίσκεψή του στην Λευκάδα.
Ο κ. Σκούρτης τόνισε ότι, μετά την τελευταία του επίσκεψη στην Αυστραλία, διαπίστωσε ότι υπάρχει το ενδιαφέρον και η ζήτηση, για την εισαγωγή προϊόντων από την Ελλάδα και κυρίως από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Τόνισε ότι ήδη έχουν αναπτυχθεί σε πολύ καλό επίπεδο οι διμερείς σχέσεις και έχουν ξεπεραστεί πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια, ώστε να καταστεί εφικτή η εξαγωγή προϊόντων προς την ήπειρο της Ωκεανίας.
Επίσης, στη συνάντηση των δύο αντρών συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας μεταξύ ΠΙΝ και Επιμελητηρίου Λευκάδας, για κοινές τουριστικές και πολιτιστικές δράσεις.
Τέλος, εξετάστηκε η από κοινού δυνατότητα αξιοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
ΦΩΤΟ – ΛΕΖΑΝΤΑ
Από αριστερά: Ο Χρ. Σκούρτης με το Σωτ. Σκιαδαρέση

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger