Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Θετικά τα μηνύματα από την έκθεση τουρισμού στο Μιλάνο (BIT 2012)

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Θετικά τα μηνύματα από την έκθεση τουρισμού στο Μιλάνο (BIT 2012)
Το ενδιαφέρον των Ιταλών, που εκφράστηκε στους συμμετέχοντες στην Τουριστική έκθεση του Μιλάνου, άφησε ένα αίσθημα αισιοδοξίας για ανάκαμψη του ιταλικού τουριστικού ρεύματος προς τα Ιόνια νησιά.

Η πρόταση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, για περαιτέρω δράσεις της Περιφέρειας στην Ιταλία, έγινε αποδεκτή από τον ΕΟΤ Μιλάνου και η Περιφέρεια θα διοργανώσει, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τους Δήμους των νησιών, road show στη Νότια και κεντρική Ιταλία.
Οι Δήμοι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, θα είναι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια ανάκαμψης, δήλωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Ι. Τρεπεκλής και με την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΕΔ.
Επιπλέον, όπως ήδη ανακοινώθηκε, η Aegean ξεκινά απ’ ευθείας πτήσεις από Μιλάνο και Ρώμη για Κέρκυρα από την πρώτη Ιουλίου.
Επίσης, στο κέντρο της πόλης στην περιοχή Μπρέρα, τα καταστήματα
διακοσμήθηκαν με αφίσες banners και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό των
νησιών του Ιονίου.
Από την ηγεσία του Υπουργείου, στην έκθεση παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού, Π. Αλιβιζάτος και για τον ΕΟΤ ο Πρόεδρος, κ. Κανελλόπουλος, ενώ φορείς του Ιονίου υποστήριξαν ενεργά την προβολή με την παρουσία τους στην έκθεση.
Στην έκθεση συμμετείχαν ακόμη ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Ι. Τρεπεκλής, ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, κ. Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς, κ. Σ. Γαλιατσάτος, ο Π. Μαμφρέδας, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Ζακύνθου καθώς και επιχειρηματίες του τουρισμού.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση με την Εταιρεία Τουρισμού (ΕΤΙΝ) και το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger